Intro : 
C G/B Am G
F C G
F D/F# G

    C                     Em
opo iki kabeh pancen salahku..
 F           G        C  A
opo mung lamise alesanmu..
           Dm
tok anggep aku seng kleru..
      Am         G
raiso jogo atimu..
    F         D/F#       G
tegane kowe lungo ngono wae..

     C                   Em
isih eling aku karo janjimu..
 F            G          C  A
isih kelingan manis critamu..
       Dm
jare raono liyane..
        Am          G
janji sehidup semati..
     F        G         C  G
nyatane saiki ra ono bukti..

Reff :
        C        E               Am
 tekane sak..iki.. aku ora iso lali..
 A                      Dm
  tak simpen neng jero ati.. iki..
 G                   C  G
  roso kangen karo kowe..

        C
 iseh koyo ngimpi..
 E                   Am
  lungamu ninggalke aku..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                     C  G
  nanging kudu tak lilake..

     C                   Em
isih eling aku karo janjimu..
 F            G          C  A
isih kelingan manis critamu..
       Dm
jare raono liyane..
        Am           G
janji sehidup semati..
     F        G         C  G
nyatane saiki ra ono bukti..

Reff :
        C        E               Am
 tekane sak..iki.. aku ora iso lali..
 A                      Dm
  tak simpen neng jero ati.. iki..
 G                   C  G
  roso kangen karo kowe..

        C
 iseh koyo ngimpi..
 E                   Am
  lungamu ninggalke aku..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                     F
  nanging kudu tak lilake..

Musik : 
F  G  F  G

  Am                   Em
kowe.. ra bakal ngerti lorone ati..
     F           G           C  E
sing tak rasakke nganti sak iki..
  Am                    Em
nanging.. yen iki kabeh pancen dalane..
    F         D/F#     G
wes cukup semene lilo kudu tak ikhlaske..

Reff :
        C        E               Am
 tekane sak..iki.. aku ora iso lali..
 A                      Dm
  tak simpen neng jero ati.. iki..
 G                   C  G
  roso kangen karo kowe..

        C
 iseh koyo ngimpi..
 E                   Am
  lungamu ninggalke aku..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                     C
  nanging kudu tak lilake..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                     C
  nanging kudu tak lilake..